Bepaal zelf jouw pakket op maat!

Ben jij die hele snelle leerling, of heb je al rij-ervaring? Dan kun je een pakket naar eigen wensen samenstellen. Na het samenstellen van het pakket, berekend Rijschool Licentiam de korting voor jouw pakket. Rijschool Licentiam staat voor betrouwbaar, service gericht werken en uitstekende kwaliteit. Ben je aan het eind van het pakket toch niet helemaal goed voorbereid op het examen? je kunt altijd nog iets uitbreiden! Betaal niet te veel.

Plan een GRATIS PROEFLES voor advies!

Welke keuzes moet je maken?

* hoeveel uur rijles denk je nodig te hebben?
* Wil je wel of geen theorie pakket?
* Wil je wel of geen Tussen Tijdse Toets?
* Op welke examenlocatie wil je afrijden?

1

Kwaliteit is een feit!

Rijschool Licentiam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een hoog slagingspercentage en een zeer goed opleidingsprogramma staan garant voor kwaliteit.

2

Betaal niet te veel!

Een rijbewijs is niet goedkoop, maar veel rijscholen maken het wel heel erg bont. Ze blijven rekeningen sturen en telkens heb je meer lessen nodig. Wij gaan voor kwaliteit en eerlijkheid!

3

Betaal in termijnen!

Je wil graag nu beginnen, maar hebt niet voldoende financiƫle middelen. Je kunt bij Rijschool Licentiam zonder meerkosten jouw pakket in termijnen betalen. Afhankelijk van het pakket kan dit in 3, 5, 7 of 10 termijnen.