Licentiam Start Pakket,
Voor wie niet meer nodig heeft!

Ben jij die hele snelle leerling, of heb je al rij-ervaring? Dan is het Licentiam Start Pakket iets voor jou. Rijschool Licentiam staat voor betrouwbaar, service gericht werken en uitstekende kwaliteit. Ben je aan het eind van het pakket toch niet helemaal goed voorbereid op het examen? je kunt altijd nog iets uitbreiden! Betaal niet te veel. Je kunt ook zelf een pakket naar wens samen stellen. zelf een pakket samen of maak gebruik van ons voordelige Start Pakket!

nu voor 995,00 euro

Start pakket

* inclusief 15 uur rijlessen
* inclusief praktijk examen
* inclusief gebruik auto en begeleiding bij het Examen

Spelregels

* meld op tijd wanneer je niet kan.
* zorg dat je fit bent voor de rijles
* Les vooral overdag voor een goede voorbereiding.
* Je haalt eerst je theorie
* Je lest minimaal 1 x per week
* Je volgt het advies van de instructeur
* Je hebt de gezondheidsverklaring correct ingevuld

Waarom het Start pakket

Betaal niet meer dan nodig,
Gewoon omdat het niet nodig is!

1

Kwaliteit is een feit!

Rijschool Licentiam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een hoog slagingspercentage en een zeer goed opleidingsprogramma staan garant voor kwaliteit.

2

Betaal niet te veel!

Een rijbewijs is niet goedkoop, maar veel rijscholen maken het wel heel erg bont. Ze blijven rekeningen sturen en telkens heb je meer lessen nodig. Wij gaan voor kwaliteit en eerlijkheid!

3

Betaal in termijnen!

Je wil graag nu beginnen, maar hebt niet voldoende financiƫle middelen. Je kunt bij Rijschool Licentiam zonder meerkosten jouw pakket in termijnen betalen. Afhankelijk van het pakket kan dit in 3, 5, 7 of 10 termijnen.