Licentiam 100% garantie pakket
100% garantie, 100% zekerheid!

Jij zoekt zekerheid? Rijschool Licentiam staat voor kwaliteit. Met onze ervaring, in combinatie met ons slagingspercentage kunnen wij zorgen voor de zekerheid die jij zoekt. Ons 100% garantie pakket is een compleet pakket waarbij je vooraf precies weet wat je betaald.

Waarom bieden wij dit 100% garantie pakket? Wij willen een einde maken aan prijsvechters die in eerste instantie heel goedkoop lijken, maar die uiteindelijk heel veel geld rekenen voor een rijbewijs. Rijschool Licentiam biedt als enige rijschool in Nederland dit 100% garantie pakket.

nu voor 3.495,00 euro

100% garantie pakket

* inclusief onbeperkt aantal rijlessen
* inclusief theorie online pakket
* inclusief alle (faalangst)examens
* inclusief medische rijtesten
* niet goed - geld terug garantie!

Spelregels

* meld op tijd wanneer je niet kan.
* zorg dat je fit bent voor de rijles
* Les vooral overdag voor een goede voorbereiding.

Voorwaarden garantie pakket

* Je haalt eerst je theorie
* Je lest minimaal 1 x per week
* Je volgt het advies van de instructeur
* Je hebt de gezondheidsverklaring correct ingevuld

één gratis herexamen

Rijschool Licentiam = kwaliteit. Vanaf het basis pakket en hoger krijg je één gratis herexamen. Echter, de meeste leerlingen slagen in één keer!

Waarom het Licentiam 100% garantie pakket?

100% garantie & 100% zekerheid
Gewoon omdat het kan!

1

Kwaliteit is een feit!

Rijschool Licentiam heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een hoog zeer slagingspercentage en een uitstekend opleidingsprogramma geeft ons de mogelijkheid dit 100% garantie pakket te kunnen bieden.

2

Één prijs voor je rijbewijs!

Een rijbewijs is niet goedkoop, maar veel rijscholen maken het wel heel erg bont. Ze blijven rekeningen sturen en telkens heb je meer lessen nodig. Wij gaan voor kwaliteit en zekerheid. Één prijs voor je rijbewijs!

3

Betaal in termijnen!

Je wil graag nu beginnen, maar hebt niet voldoende financiële middelen. Je kunt bij Rijschool Licentiam zonder meerkosten jouw pakket in termijnen betalen. Afhankelijk van het pakket kan dit in 3, 5, of 7 termijnen.